Húsipar

A húsiparban kötözőanyagként már évszázadok óta használják a kenderzsineget. A kolbászok, szalonnák, felvágottak és egyéb húsipari készítmények előállításában, füstöléskor, szárításkor nagyon fontos a megfelelő szakítóerő, ezért a 2/1,75-ös, 2/1,25-ös és a 3/3,5-es natúr zsinegeket használják kötözésre, valamint a nemzetiszínű zsineget dekorációs célokra.

Raktár – áruátvétel

  • 6800 Hódmezővásárhely,
    Szántó Kovács János u. 160.
    Telefon/fax: +36 62 221-033
    Térkép >>

  • A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

    Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha az "Engedélyezem" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

    Bezárás