Cégünkről

Az Első Magyar Kenderfonó Zrt. közel 145 éves múltra tekint vissza. Elődjét, a Szegedi Kendergyárat, Bakay Nándor alapította 1877-ben, kenderből készült zsinegek, kötözők, kötelek és szövetek gyártására.

Legfontosabb célunk, hogy továbbra is kiváló minőségű zsinegek, kötözők, kötelek, rögzítő anyagok széles választékát kínáljuk, környezetbarát, természetes alapanyag felhasználásával a mezőgazdaság, kézműipar, húsipar, bútorgyártás és sok más felhasználói réteg számára.

Termékeinket a belföldi piacokon kívül, Európa számos országába, valamint az Egyesült Államokba is exportáljuk.

A MŰANYAG ÜZLETÁG több mint 40 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a raschelgyártás területén. Közép-Európa egyik legnagyobb raschel üzemeként a raschel csomagolózsákok, tömlők és lapkelmék széles választékát kínáljuk vevőink számára. Termelési palettánkon megtalálhatók különböző polipropilén kötözők és bálázózsinegek is, melyek széles területen használhatók fel a háztartásokban és a mezőgazdaságban egyaránt. Társaságunk főként nagykereskedelmi és kiskereskedelmi értékesítéssel foglalkozik, amely egyrészt hazai piacon realizálódik, a fennmaradó részt pedig elsősorban Európába exportáljuk. Termékeink specifikus jellege miatt elsősorban a mezőgazdasági tevékenységgel foglalkozó viszonteladók és végfelhasználók a jellemző vásárlóink. Vállalatunk igyekszik a vevők igényeihez igazítva alakítani kínálatát. Az értékesítés a tudomására jutott vevői igények alapján dönt a gyártott termékekről és a termelés ütemezéséről. Stabil, hosszú távú kapcsolatok kialakítására törekszünk üzleti partnereinkkel, vevőinkkel, szállítóinkkal a kölcsönös megbecsülés és haszon elve alapján. Kereskedelmi és műszaki szakembereink mindenkor partnereink rendelkezésére állnak, hogy speciális igényeiket megoldják. A vevői elégedettség folyamatos növelése mellett a piaci pozíciók erősítése, a piaci részesedés növelése dinamikus növekedésünk biztosítéka. 2009 nyarán cégünk elköltözött szegedi telephelyéről Hódmezővásárhelyre, ahol korszerűbb körülmények között folytatta a már megszokott teljes termékkínálat gyártását. Bízunk abban, hogy termékismertetőnket áttanulmányozva cégünkről és termékeinkről elegendő információt kapnak, melynek segítségével a legmegfelelőbb termékünket tudják kiválasztani.

Raktár – áruátvétel

  • 6800 Hódmezővásárhely,
    Szántó Kovács János u. 160.
    Telefon/fax: +36 62 221-033
    Térkép >>