Minőségpolitika

Célunk, hogy Európában elismert, belföldön meghatározó, a vevőigényeket teljes mértékben kielégítő, természetes- és környezetbarát alapanyagú, elsősorban kötöző- és csomagolóanyagokat gyártó és forgalmazó társaság legyünk, továbbá az évszázados vállalati hagyományon alapuló modern cég imázs megteremtése és fenntartása.

Felelősséget érzünk elkötelezett munkatársainkért, támaszkodunk szaktudásukra, kreativitásukra. Mindannyiunk számára a fejlődéshez, önmegvalósításhoz és előrehaladáshoz egyenlő esélyt biztosítunk.

A meglévő erőforrások jobb kihasználásával, folyamatos innovációval biztosítjuk a fejlődésünkhöz szükséges és részvényeseink által elvárt nyereséget.

Legfontosabb termelési erőforrásnak a jól képzett, munkájával elégedett, motivált, kiemelkedően teljesítő dolgozót tekintjük, akinek a vállalattal szembeni elkötelezettségét elvárjuk és elismerjük. Meg kívánjuk őrizni a magas szintű, a társaságnál koncentrálódó tudásanyagot. Elvárjuk dolgozóinktól szakmai képességeik fejlesztését, és ehhez minden lehetőséget meg kívánunk adni.

Vállalatunk minden tevékenységében folyamatosan fejleszti a hosszú távú értékteremtés feltételeit. Az önelszámoló egységekkel szemben támasztott követelmény az öntanuló, a változásokra jól reagáló, ismereteket befogadó, innovációt, kreativitást kiemelt értéknek tekintő, magas jövedelmet termelő szervezet működtetése.

Stabil, hosszú távú kapcsolatok kialakítására törekszünk üzleti partnereinkkel, úgy vevőinkkel, mint szállítóinkkal a kölcsönös haszon és megbecsülés elve alapján. A vevői elégedettség folyamatos növelése mellett a piaci pozíciók erősítése, a piaci részesedés növelése a dinamikus növekedésünk biztosítéka.

A magas szintű vállalati kultúra vállalatunk sikerének forrása. Az értékrend közepében a kiváló minőségű, igényes munka áll.

Törekszünk arra, hogy az új iránt fogékony, stabil és dinamikusan fejlődő vállalkozásként partnereink, munkatársaink bizalmát és elégedettségét megnyerjük és megőrizzük.

Raktár – áruátvétel

  • 6800 Hódmezővásárhely,
    Szántó Kovács János u. 160.
    Telefon/fax: +36 62 221-033
    Térkép >>