(Magyar) Adatvédelem

Leider ist der Eintrag nur auf Magyar verfügbar.

A weboldal html kódja a Első Magyar Kenderfonó Zrt.-től független, külső szerverről érkező és külső szerverre mutató hivatkozásokat tartalmaz. A külső szolgáltató szervere közvetlenül a felhasználó számítógépével áll kapcsolatban. Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy e hivatkozások szolgáltatói az ő szerverükre történő közvetlen kapcsolódás, a felhasználó böngészőjével való közvetlen kommunikáció miatt felhasználói adatokat (pl. IP cím, böngésző, operációs rendszer adatai, meglátogatott oldal címe és a látogatás időpontja) képesek gyűjteni.
Az adatok külső szolgáltatók szervere általi kezeléséről az alább felsorolt adatkezelők tudnak részletes felvilágosítást nyújtani.

Az alábbi címeken elérhető külső szolgáltatók szolgáltatásuk teljesítése érdekében a felhasználó számítógépén kis adatcsomagot, sütit (cookie) helyezhetnek el, a felhasználók számítógépeinek IP címeit, egyéb adatait rögzíthetik:

Cél  Név  Adatkezelési tájékoztató elérhetősége
analitikai mérések Google Analytics http://www.google.com/intl/hu/policies/

 

Ajánlatkérés:
A http://www.kenderfono.hu/hu/ajanlatkeres/ lapon lehetőség van arra, hogy ajánlatot kérjen cégünktől. Az űrlapon a cég nevét, e-mail címét, a kapcsolattartó nevét nevét, telefonszámát és szöveges üzenetet lehet megadni.
A rendszer a megadott adatokat nem rögzíti, mindössze az ajánlatkérés kiküldéséhez használja fel.

Warehouse – Empfangen

  • 6800 Hódmezővásárhely,
    Szántó Kovács János u. 160.
    Telefon/fax: +36 62 221-033
    Karte >>